Ha még nem látott valakit 10 méteres mélységben a víz alatt táncolni, akkor itt az alkalom!

2021. április 18. – 16:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ariadna Hafez spanyol táncos 10 méterre a víz alatt táncolt tangót, írja a Reuters.

Hafeznek a Jordana nevű lap szerint gyermekkori álma volt, hogy vízi élőlény legyen, most ez a videóval szerinte „szinte teljesült”. A víz alatti tangó Bastien Soleil francia rendező ötlete volt, aki egy „vízi esztétikát” akart megalkotni.

A videót este vették fel, öt napig tartottak a forgatások. Hafez nem amatőrként vágott bele a vízi merülésbe, a tánc mellett a búvárkodás a másik szenvedélye.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom