Be akarta bizonyítani, hogy a Cybertruck csomagtartója nem csukódik rá az ujjára, csonttörés lett a vége

2024. május 8. – 11:44

Másolás

Vágólapra másolva

Joe Fay youtuber megpróbálta bebizonyítani a követőinek, hogy Tesla Cybertruckjának csomagtérajtaja képes érzékelni, ha ott marad az ujja a karosszérián, és nem csukódik le teljesen. Korábban már töltött fel arról videót, hogy ha csak odadugja az ujját, a csomagtartó teteje érzékeli azt, és nem csukódik tovább, most azonban azt akarta bebizonyítani, hogy az előző alkalommal nem manipulálta az automatikát, és nem lökte meg ujjával a csomagtértetőt, írja a Gizmodo.

Fay először egy bottal próbálta demonstrálni, hogy a Cybertruck igenis érzékeli, hogy van valami a csomagtérajtó és a csomagtartó között, de az autó tök egyszerűen kettétörte azt. Ezután valamiért mégis úgy érezte, hogy az ujjával is kipróbálja a mutatványt, úgyhogy megnyomta az ajtóbezáró gombot, és lefektette az ujját a csomagtérajtó útjába.

Talán nem meglepő, hogy a Cybertruck nem érzékelte az útban kellemetlenkedő ujjat, és simán lecsukta a csomagtér tetejét. Fay videóján az látszik, hogy a manőver sebet hagyott, a youtuber pedig azt mondja a felvételen, hogy nem tudja mozgatni az ujját, így az valószínűleg tényleg eltört.

Az ujjgyilkos Cybertruckból egyébként egész közösségimédia-jelenség lett, sokan dugdosnak ujj alakú dolgokat a csomagtérajtó alá. Úgy tűnik, a Tesla véletlenül készített egy mini guillotine-t a csomagtartóra. Az ujjaknak (vagy az ujjszerű tárgyaknak) akkor van esélyük a túlélésre, ha specifikus területekre helyezik őket, van ugyanis, ahol a Cybertruck tényleg érzékeli az akadályt, vagy nem csukódik le annyira, hogy sérülést okozzon. Ennek ellenére valószínűleg nem a világ legbiztonságosabb feladata kitalálni, hogy hol nem vágja le a Tesla ajtaja az ember végtagjait.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!