Új fotós appal támadhat a TikTok az Instagramra

2024. március 12. – 13:56

Másolás

Vágólapra másolva

A TikTok saját fotómegosztón dolgozhat – túrta ki az alkalmazás APK-jából a SpAndroid. Pontosabban annak a legfrissebb verziójából, aminek kódjában találtak néhány utalást egy TikTok Photos nevű platformra.

Az alkalmazás 33.8.4-es verziójában találtak olyan parancsokat, hogy „Megnyitás TikTok Photosban”, „Bejegyzés megosztása a TikTok Photosban” és „Érj el hasonló gondolkodású embereket, akik szintén szeretik a fényképes posztokat”. Még a lehetséges ikonokat is kibányászták.

Fotó: SpAndroid
Fotó: SpAndroid

Bár már most is lehet képeket megosztani az amúgy rövid videókra épülő platformon (diavetítés-jelleggel), úgy tűnik, hogy ihletet merítenek a fotómegosztók koronázatlan királyától, az Instagramtól. Ahogy az Instagram, a Facebook és a YouTube merített ihletett a TikTok rövid videóiból.

Az APK-ban található kód alapján a TikTok Photosba be lehet majd húzni a TikTokból a korábban diavetített képeket, de ez valószínűleg opcionális lesz, és ki lehet majd választani, hogy melyik alkalmazásba szánja az ember a képeket.

Az persze nem derült ki, hogy mikor érkezhet az új alkalmazás, de elképzelhető, hogy azért került bele a legújabb TikTok-frissítésbe, mert hamarosan kikerül az alkalmazásboltokba. A TikTok egyelőre nem jelentett be semmit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!