Október 18-tól ingyenesen letölthető a The Sims 4

2022. október 18. – 15:09

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar idő szerint este 7 órától le lehet tölteni a The Sims 4-et. A kiadó EA modellváltásának köszönhetően, a Sims úgynevezett DLC-k nélküli kiadása ingyenesen hozzáférhető – írja a Hvg.hu.

A város-, illetve életmenedzselős videójátékot – többek szerint annak legjobban sikerült részét – úgy tette ingyenessé EA (Eletronic Arts), hogy az úgynevezett DLC-ket, vagyis a szoftverhez készült extra tartalmakat nem lehet fizetés nélkül megszerezni.

Az alapkiadás azonban ingyenes lesz, és az is marad.

A mostani változás érinti PC-s, maces, illetve Xbox- és PlayStation-kiadásokat is. Ahogy a Hvg.hu írja, a The Sims 4 kilenc éve jelent meg. A legtöbb szoftveráruházban 20 euróért, azaz kb. 8200 forintért lehet megvásárolni. A modellváltás után azonban teljesen ingyenes lesz azoknak, akik megelégednek a játék alapverziójával.

A The Sims egy életszimulátor-videójáték, amit a Maxis fejlesztett és az Electronic Arts jelentetett meg. Tervező a SimCity alkotója, Will Right. A játékban virtuális emberek (simek) életét lehet irányítani, akik SimCity külvárosában élnek. A játékot 2000 februárjában bocsátották kereskedelmi forgalomba. Az első Sims 2000. február 14-én jelent meg, 2002 márciusának végéig több mint 6,3 millió példány kelt el, ezzel a történelem eddigi legtöbbet keresett játéka lett. (Wikipédia)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!