Lassan titokban is kisunnyoghatunk a kellemetlen WhatsApp-csoportokból

2022. augusztus 9. – 19:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nemsokára sok olyan funkció kerül a WhatsAppba, ami a felhasználókat védi – írja a BBC. A frissítés, ami augusztusban élesedik nem mindenhol lesz azonnal elérhető, szépen, lassan, régiónként adják majd ki.

Mark Zuckerberg, a WhatsApp anyavállalatának, a Metának a vezérigazgatója szerint az üzenetküldő alkalmazás a frissítés után még közelebb kerül egy valódi, személyes beszélgetéshez.

A frissítés után a felhasználók anélkül tudnak majd kilépni csoportokból, hogy a tagok erről értesítést kapnának (az adminisztrátor ezek után is tudni fog a távozásról). Bár már most is be lehet ezt állítani az egyes csoportos beszélgetésekben, a kilépéskor az alkalmazás nem ajánlja fel a csendes távozás lehetőségét, ami néha kínos helyzetekhez vezethet.

Az új verzióban a felhasználók eldönthetik, hogy ki láthassa, ha online vannak, és letilthatják a képernyőképek készítését az egyszermegnézhető üzeneteknél. A Verge szerint mától már egy óra helyett több mint két napja van a felhasználóknak, hogy töröljenek egy megbánt üzenetet – ehhez azonban mindkét félnek az alkalmazás legfrissebb verzióját kell használnia.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!