Az iPhone 4 kiszivárgását idéző sztorival kerültek ki képek, amiken állítólag a Google új eszköze látszik

2022. április 25. – 10:31

Másolás

Vágólapra másolva

A Google régóta pletykált újdonságáról, a Pixel Watchról szivároghattak ki fotók a megjelenése előtt. A fotókat az Android Central osztotta meg, azt írva, hogy egy névtelenséget kérő forrástól származnak, a képeken pedig egy olyan elhagyott tesztkészülék látható, amit egy étterembe találtak meg.

Ahogy arra az Android Central is felhívta a figyelmet, ez az „étteremben elhagyott tesztkészülék”-sztori kísértetiesen emlékeztet arra, ami az Apple-nél történ 2010-ben. Az iPhone 4-ről ugyanis a megjelenése előtt nyilvánosságra kerültek fotók, miután a techóriás egyik szoftvermérnöke állítólag egy kaliforniai bárban felejtette a nála lévő tesztkészüléket.

A most nyilvánosságra került képeken szereplő eszköz több Pixel Watchról szóló korábbi híresztelésnek is megfelel. A koronán kívül egy gomb és mikrofon is található állítólag a készüléken. Az Android Central szerint úgy tűnik, hogy az órát a Google által 2021-ben felvásárolt Fitbit készülékeihez hasonlóan lehet majd tölteni.

Korábbi szóbeszédek alapján a Pixel Watch bemutatására idén májusban, a Google I/O fejlesztői konferencián kerülhet sor.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!