Nem Elon Musk miatt, de már dolgozik a Twitter a szerkesztés gombon

2022. április 6. – 13:54

Másolás

Vágólapra másolva

A Twitter megerősítette, hogy dolgoznak azon, hogy beépítsék a szerkesztés gombot, amivel a felhasználók posztolás után is javítani tudják majd, ha netán hibáztak volna egy tweetben. A Twitter hamarosan megkezdi az új fejlesztés tesztelését, de a fejlesztői csapat tweetje alapján nem amiatt, mert a cégbe újonnan, legnagyobb egyedi részvényesként beszálló Elon Musk a napokban kitett erről egy felmérést a saját Twitter-oldalán.

„Igen, dolgozunk a szerkesztés gombon tavaly óta! Nem, nem egy felmérés adta ehhez az ötletet. A @TwitterBlue Labsben a következő hónapokban azon dolgozunk, hogy kiderítsük, mi az, ami működik, mi az, ami nem és mi az, ami lehetséges” – osztotta meg a Twitter kommunikációs stábjának posztját Jay Sullivan, a Twitter alelnöke.

A szerkesztési funkció segítségével a felhasználók anélkül javíthatnák ki a tweetben lévő elírásokat vagy hibákat, hogy elveszítenék a már megszerzett válaszokat, retweeteket vagy like-okat. A Twitter Blue platformjának előfizetői beszállhatnak a tesztelési fázisba is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!