Tim Cook szerint akik szivárogtatnak, nem illenek az Apple-höz – derült ki egy kiszivárogtatott emailből

2021. szeptember 22. – 22:31

Másolás

Vágólapra másolva

Gyakran meggyűlik a nagy techcégek baja az internettel: van, hogy egy új telefon vagy operációsrendszer részletei már azelőtt megjelennek különböző oldalakon, hogy bejelentették volna a létezését. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója nagyon nem szereti, hogy néhány alkalmazott mindig kiküldi a belsős infókat az újságíróknak, és ezt – egy kiszivárogtatott – emailben be is jelentette a dolgozók előtt – írja a Verge.

„Akik belsős információkat szivárogtatnak, azoknak nincs helye az Apple-nél”

– olvasható az alkalmazottaknak kiküldött keddi levélben.

Egy pénteki nagy céges meetingen Cook bejelentette, hogy az oltatlan alkalmazottakat gyakran tesztelik majd, és azt is, hogy szeretné maga mögött hagyni az Epic-kel folytatott jogi csatározást. Nem sokkal a meeting után a Verge mindkettő sztorit megírta.

A keddi levelét azzal kezdi, hogy milyen jó volt mindenkit egyszerre látni (volt, aki személyesen, volt aki online vett részt a meetingen) és hogy mennyire büszke a csapatra. Ezek után kitért arra, hogy bosszantja, hogy folyamatosan szivárognak a belsős infók, és megígérte, hogy mindent bevetnek, hogy kinyomozzák, kik a szivárogtató alkalmazottak.

A teljes levelet angolul itt tudja elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!