Kiszivárgott egy csomó részlet az iPhone 13-ról

2021. augusztus 16. – 17:32

Másolás

Vágólapra másolva

Az Apple rendszerint kora ősszel mutatja be, és dobja piacra az iPhone aktuális verzióját. Ezt a világjárvány tavaly is csak október közepéig tudta eltolni, és a pletykák szerint idén a gyártási és logisztikai problémák enyhülésével visszatérünk a szeptemberi premierhez. Erre utal az is, hogy a Bloomberg szakírója, az Apple-ügyekben rendszerint elég jól értesült Mark Gurman most kiszivárogtatott egy csomó részletet az idei Apple-telefonokról.

Eszerint az új iPhone-verziókra jobban illene a 12S verziószám, ahogyan az iPhone X előtt a páratlan években megjelent, nem sok újdonságot felmutató modelleket jelezte régebben az Apple. A részletek:

  • Ugyanazok a méretek és verziók lesznek a 13-ból, mint a 12-ből
  • Új processzort kap a széria, az A15-öst
  • A Pro modellek képfrissítése 120 Hz-re nő
  • Ezzel együtt bejön az always-on display, vagyis a képernyő sosem kapcsol ki
  • Új, mesterséges intelligencia-alapú szűrők jönnek fotózáshoz és videózáshoz
    - az előlapi bevágás a kameráknak még kisebb lesz, de továbbra sem tűnik el teljesen

Az új iPhone-nal együtt várhatóan bejelentik az Apple Watch 7-s verzióját, az iPad Mini 6-ot, és egy minden eddiginél vékonyabb, nagy méretű iPadet is.

A Techradar gyorselemzése szerint ez is elég lesz az Apple-nek ahhoz, hogy az év végén nagyot kaszáljon, leginkább azért, mert a konkurensek előzékenyen meghagyják a szezont az iPhone-nak, és nem indítanak ellene új csúcsmodelleket (kivéve a Samsung hajtogatós modelljei, de azok elég szűk célközönségre lőnek, még az iPhone-nál is bőven magasabb áron).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!