Megerősítette a Facebook, hogy lassan posztokban is lehet majd imádkozni az oldalukon

2021. június 7. – 12:47

Másolás

Vágólapra másolva

A Facebook új módot talált arra, hogy a vallásos felhasználók bázisát megszólítsa: mint azt a vállalat a Gizmodo nevű lapnak megerősítette, a „mi jár a fejedben?” posztok után jönnek az imaposztok is.

A Facebook arról beszélt, hogy megkezdték az úgynevezett „imaposztok” fejlesztését. Az új formátum lehetőséget ad az egyes csoportok tagjainak arra, hogy imádkozzanak a platformon lévő többi emberért, emellett imára is szólíthatnak fel másokat.

A Facebook arról is beszélt, hogy az imaposztoláson több mint egy éve dolgoznak, a tesztüzem pedig néhány ember számára már elérhető. Robert Jones, a washingtoni Public Religion Research Institute nevű, valláskutató intézet vezetője Twitteren posztolt arról még áprilisban, hogy számára megjelent a funkció:

A Facebook szóvivője arról is beszélt, hogy a „járvány alatt számos hitközpontú közösséget láthattunk, melyek felületünket használják a kapcsolattartáshoz. Ezért kezdtünk új eszközöket fejleszteni, hogy még jobban támogatni tudjuk őket”. Hozzátette azt is, hogy a funkció először az Egyesült Államokban debütál.

(via Gizmodo, HVG)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!