Kevésbé lett népszerű a TikTok meztelen kihívása, miután az emberek rájöttek, hogyan távolítsák el a testeket takaró filtert

2021. február 3. – 11:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A TikTokon nemrég kezdett el terjedni az úgynevezett „sziluett kihívás”, aminek az a lényege, hogy az emberek kvázi „megmutatják meztelen testüket”, de úgy, hogy azt egy piros filter kitakarja (így csak sziluettjük látható). A kihívás hamar virális lett, egészen addig, amíg nem jöttek rá az emberek, hogy szedjék le a filtert, írja az Insider.

A piros filter leszedéséről Youtube-on kezdtek el különböző oktatóvideók terjengeni, a kihívás népszerűsége pedig ettől jelentősen alábbhagyott.

A sziluett kihívást magát egyébként úgy kell elképzelni, hogy a kihívást vállaló tiktoker először ruhában látható, majd a zene egy pontján a videóra kerül a filter, a felhasználó pedig meztelenül vagy legalábbis kevesebb ruhában megmutatja magát:

A Twitteren és a Redditen több, a szűrő eltüntetéséről szóló bejegyzést is töröltek, a közösségi médiában többen is felszólították a Youtube-ot, hogy távolítsa el az oktatóvideókat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!