Az iPhone 4 kiszivárgását idéző sztorival kerültek ki képek, amiken állítólag a Google új eszköze látszik

2022. április 25. – 10:31

Másolás

Vágólapra másolva

A Google régóta pletykált újdonságáról, a Pixel Watchról szivároghattak ki fotók a megjelenése előtt. A fotókat az Android Central osztotta meg, azt írva, hogy egy névtelenséget kérő forrástól származnak, a képeken pedig egy olyan elhagyott tesztkészülék látható, amit egy étterembe találtak meg.

Ahogy arra az Android Central is felhívta a figyelmet, ez az „étteremben elhagyott tesztkészülék”-sztori kísértetiesen emlékeztet arra, ami az Apple-nél történ 2010-ben. Az iPhone 4-ről ugyanis a megjelenése előtt nyilvánosságra kerültek fotók, miután a techóriás egyik szoftvermérnöke állítólag egy kaliforniai bárban felejtette a nála lévő tesztkészüléket.

A most nyilvánosságra került képeken szereplő eszköz több Pixel Watchról szóló korábbi híresztelésnek is megfelel. A koronán kívül egy gomb és mikrofon is található állítólag a készüléken. Az Android Central szerint úgy tűnik, hogy az órát a Google által 2021-ben felvásárolt Fitbit készülékeihez hasonlóan lehet majd tölteni.

Korábbi szóbeszédek alapján a Pixel Watch bemutatására idén májusban, a Google I/O fejlesztői konferencián kerülhet sor.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom