Elhárította az üzemzavart a DIGI, mindenhol újra van internet és tévé

2021. július 17. – 14:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Olvasóink levelei és a DIGI Facebook-oldalán található kommentek alapján szombat délután országosan gondok voltak a cég szolgáltatásával, sokaknál a televízió és a vezetékes internet sem volt elérhető.

Az előfizetők változatos helyekről jelentkezve írták, hogy nem működik náluk a net, a tévé, esetleg egyik szolgáltatás sem: Tatabánya, Budapest, Vecsés, Békéscsaba, Nagykanizsa egyaránt felbukkant a kommentek között.

Kora este arról írt Facebook-bejegyzésében a cég, hogy „a DIGI TV és vezetékes hálózat szolgáltatásai és ügyfélszolgálata bizonyos területeken, főként Budapest és környékén akadoznak vagy pillanatnyilag nem elérhetők”.

„Amennyiben rendelkeznek televízió szolgáltatással, kérjük, a hiba fennállása alatt ne hangolják újra a televízió készülékeiket! A probléma elhárítása után a televízió szolgáltatás is automatikusan helyreáll! A hibák kijavításán kollégáink nagy erőkkel dolgoznak. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!” – állt a bejegyzésben.

Este nyolc óra körül már arról számoltak be egy újabb bejegyzésben, hogy részlegesen elhárították a hibát az érintett területeken, azonban a TV-szolgáltatásban, illetve a mobil adatforgalomban bizonyos szolgáltatási területeken még előfordulhat kimaradás, ezért további türelmet kértek a teljes hibaelhárításig.

Néhány perccel este 11 óra után arról tájékoztatta a cég a Telexet, hogy elhárították a hibát, minden szolgáltatás zavartalanul működik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!