Feltámadt a Facebook Messenger

2020. december 10. – 12:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés – 15:05:

Újra működik a Messenger, több órás akadozás és teljes leállás után újra átmennek az üzenetek. A Facebook semmiféle tájékoztatást nem adott az üzenetküldő alkalmazás globális leállásáról.

Csütörtök délelőtt világszerte leállt a Facebook üzenetküldő alkalmazása, a Messenger. Sok felhasználó csak nem tudott üzeneteket küldeni vagy fogadni, de olyanok is voltak, akik már bejelentkezni sem tudtak. A leállás a böngészőben megnyitott Facebookot is érintette.

A Downdetector alapján már szerda este fél 10 körül akadozott a rendszer, de csütörtök délre szinte minden kontinensről érkezett bejelentés.

Több mint 4500-an jelezték az oldalon, hogy problémák vannak az alkalmazással, a legtöbbjük Európából. A térkép alapján Párizst és Varsót súlyosabban érintette a leállás, mint a többi nagyvárost, de sokan jelentettek hasonló technikai problémát a Fülöp-szigetekről és Japánból is.

A Statista szerint a Messenger a második legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás a szintén a Facebook tulajdonában lévő WhatsApp után. Októberben 1,3 milliárd felhasználó küldött és fogadott üzeneteket a Messengeren.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!