Toitoiból nyílik a legtitkosabb buli a Szigeten

2023. augusztus 13. – 13:36

Másolás

Vágólapra másolva

„Ne viccelj, szívesen, nekem is a barátaim írták, hogy hol van” – mondja szombat este egy srác, miközben a fesztivál rögtönzött idegenvezetőjeként egy kisebb csoportot vezet végig a Sziget egyetlen toitoi-csoportjánál. A pottyantós turisták egyenként próbálnak rá minden toitoira, őket követi még pár ember, és egész szép kis csapat keveredik fényes nappal a vécék köré.

De hát úgy volt, hogy idén nem lesznek toitoi-vécék a Szigeten! – kiálthatna fel az értetlenkedő megfigyelő. Talán még azt is gondolhatná, hogy biztos pont ezért csodálja ez a kisebb turistacsoport a még megmaradt, már-már ókori fesztiválidőket idéző vécékoalíciót. De aztán az egyik fesztiválozó a másikhoz fordul nyitogatás közben, és kiderül, mi is történik:

„Ti is a secret partyt keresitek? Nem tudjátok, hánykor nyit?”

A szigetes secret party pontos helyszíne valójában nem annyira secret, ha csak azt nézzük, hogy nappal tíz perc alatt hányan jelentek meg a pottyantós vécék csodájára járni. „Tízkor kezd az esti buli” – tudjuk meg a vécék mögött eltűnő lányoktól, és mint kiderül, a secretparty csapatától. Vissza is jövünk este, akkorra már tényleg nem olyan titkos, hol lehet a buli: ha a pár toitoi között van egy, aminek az ajtaja mögül füst és fények jönnek ki, akkor nem olyan nehéz betippelni, melyik mögött bújhat meg egy hangszigetelt sátor.

Bent egyébként 30-40 ember fér el nagyjából az eldugott rave partyra emlékeztető bulihelyen, de szombat este, amikor mi néztük, nem voltak túl sokan. A titkos bulinak amúgy is valószínűleg a megtalálása az igazi buli, mert, ahogy például kollégánk fogalmazott reggel a titkos bulit összefoglalva: „kurvára nem volt egy nagy kaland szerintem”. Bár addig nagy kaland volt, amíg kerestük.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!