A Spíler TV-n lehet majd nézni Ronaldo és Benzema meccseit

2023. augusztus 11. – 13:50

Másolás

Vágólapra másolva

A TV2 Csoport sportcsatornája többéves megállapodást kötött a szaúdi liga közvetítési jogairól, így a mérkőzéseket augusztus 11-től a Spíler TV-n követhetik a nézők – derül ki a társaság közleményéből.

A csatorna közleménye felidézte, hogy jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő futballbajnokság a Roshn Saudi League (RSL). Két aranylabdás játékos is itt lép pályára: Cristiano Ronaldo és Karim Benzema. A bajnokság klubjai rengeteg pénzt költöttek játékosokra, csak a nyáron közel 500 millió eurót. Itt játszik a 2023-as év legjobb afrikai játékosának választott Sadio Mané, valamint a zsinórban háromszoros Premier League-bajnok Manchester Cityből érkező Rijad Mahrez is.

A szaúdi liga minden fordulójából három mérkőzést követhetnek majd élőben a nézők a Spíler 1 csatornán vagy a TV2 Play Prémium Spíler Extra streamingszolgáltatásán.

A pénteken induló közvetítések első meccsén hazai pályán mutatkozik be az Al Ahli, ami az utóbbi időben több új névvel is erősített: Mahrez, Roberto Firmino, Allan Saint-Maximin, Édouard Mendy. A Steven Gerrard vezette El Ettifaq pedig a szintén exliverpooli csapatkapitány Jordan Hendersonnal egy másik Premier League-ikon, Cristiano Ronaldo csapatával küzd meg a forduló záró meccsén jövő hétfőn.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!