Piqué a Shakirával való szakításukról: Mindenkinek felelőssége azt tenni, ami a legjobb a gyerekeinek

2023. március 25. – 10:16

Másolás

Vágólapra másolva

„Mindenkinek megvan a felelőssége, hogy megpróbálja azt tenni, ami a legjobb a gyerekeinek. Ez arról szól, hogy megvédjük őket. Ez minden gyermekes szülő feladata. Én erre koncentrálok, és ez a munkám apaként”

– mondta Gerard Piqué focista az El Pais spanyol lapnak adott interjújában a Shakirával való szakításáról, írja az Independent. Az interjúban külön kitért arra, hogy eddig miért nem foglalkozott nyilvánosan a szakítással és hogyan érinti a gyerekeiket az egész folyamat.

Shakira és Piqué 2022 júniusában jelentették be, hogy tizenkét év után szakítanak. Az énekes és a futballista a 2010-es foci-VB előtt nem sokkal találkoztak, és néhány hónappal később összejöttek. Az első gyermekük 2013-ban, a második 2014-ben született.

Az El Paisnak adott interjújában Piqué azt mondta: most nagyon boldog, folyamatosan olyan dolgokat csinál, amiket szeretne. A halálom napján visszatekintve remélem, hogy mindig azt tettem, amit akartam. Hűséges akarok lenni magamhoz – mondta. A focistának már új párkapcsolata van.

A szakításukat a média is nagyon felkapta, az énekesnő először szeptemberben beszélt arról, mennyire összetörte a válás. „Eddig csendben maradtam, és csak próbáltam feldolgozni az egészet. Nehéz beszélni erről, különösen azért, mert még mindig tart, ráadásul a nyilvánosság előtt zajlik az egész” – mondta akkor Shakira.

Idén januárban aztán több dalban is üzent volt férjének. Az énekesnő márkákon keresztül próbálta meg érzékeltetni, hogy Piqué milyen visszalépést tett, mikor „lecserélte” őt egy huszonéves lányra: lecserélted a Ferrarit egy Twingóra és a Rolexet egy Casióra. Erre válaszul a focista egy Renault Twingóval érkezett egy barcelonai eseményre.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!