Rajongói újra dollármilliárdossá tennék Kanye Westet

2022. november 1. – 14:53

Rajongói újra dollármilliárdossá tennék Kanye Westet
Kanye West egy 2020-as rendezvényen – Fotó: Jean-Baptiste Lacroix / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány rajongó azt szeretnék elérni, hogy Kanye West újra dollármilliárdos legyen, ezért pénzgyűjtési céllal GoFundMe-oldalakat indítottak neki, írja a Rolling Stone.

Miután antiszemita megjegyzései miatt az Adidas megszakította vele az együttműködést, piaci értéke körülbelül a harmadára zsugorodott, és Sean „Diddy” Combs letaszította őt a dollármilliárdos trónról. Na, éppen ezt nem szeretnék Kanye West rajongói.

A Forbes becslése szerint West értéke az Adidassal másfél milliárd dollárra rúgott, most „csak” úgy négyszázmillió dollárt ér. Az Adidas 2013-ban kezdett el együttműködni Kanye Westtel, 2016-ban pedig szerződést kötöttek, hogy a Yeezy nevű ruházati termékeit a vállalaton keresztül gyártja és forgalmazza. Az Adidas korábban azt nyilatkozta, hogy a partnerségük „az egyik legsikeresebb együttműködés az iparág történetében”.

Úgy tűnik, a GoFundMe nem díjazza az ötletet, mert sorra tünteti el a felhívásokat, így az akció mindössze ötdolláros bevétellel zárult.

A világ egyik leggazdagabb, legsikeresebb, és legnépszerűbb popsztárja napok óta azon dolgozik, hogy végleg kiírja magát a szórakoztatóiparból. Hogy mi minden történt az elmúlt időszakban Kanye West környékén, azt nehéz röviden összefoglalni, de azért ebben a cikkben megpróbáltuk>>>

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!