Ezzel a filmmel térne vissza a pofon után Will Smith

2022. október 3. – 18:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

December 9-én érkezik az Apple TV+ kínálatába az Emancipation című történelmi dráma, amiben Will Smith egy amerikai rabszolgát alakít, aki észak felé indul, miután meghallotta, hogy Lincoln felszabadította őket.

Az Emancipation az első filmje Will Smithnek, ami az ominózus pofon után kerül nagyközönség elé. Mint az közismert, az idei díjátadón Will Smith felment a színpadra, és lekevert egy pofont Chris Rocknak, aki a felesége, az alopeciától szenvedő Jada Pinkett Smithszel viccelődött.

Smith ugyan az eset után pár perccel megnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat a Richard király című filmben nyújtott alakításáért, de az Oscarokat odaítélő Akadémia tíz évre eltiltotta a ceremóniától.

Az Emancipation még a pofon előtt forgott, de nemrég amerikai lapok arról cikkeztek, hogy gondban van az Apple, hogy mit kezdjen egy olyan filmmel, aminek a pofon utáni Will Smith a főszereplője. A dilemma megoldódott, az Apple először mozikban tervezi bemutatni az Emancipationt, feltehetőleg az Egyesült Államokban, hogy az Oscarra is lehessen nevezni vele, majd december 9-én jön streamingre. Ez pedig az első előzetes hozzá:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!