Lett volna 200 ember, akivel soha nem feküdtem volna le, ha nem én vagyok Stifler anyja az Amerikai Pitéből

2022. augusztus 4. – 18:17

frissítve

Lett volna 200 ember, akivel soha nem feküdtem volna le, ha nem én vagyok Stifler anyja az Amerikai Pitéből
Finch (Eddie Kaye Thomas) megpróbálja elcsábítani Stifler anyját (Jennifer Coolidge) az Amerikai pitében – Fotó: Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Lett volna kb. 200 ember, akivel soha nem feküdt volna le, ha nincs az Amerikai Pitében játszott szerep – mondta a filmben Stifler anyját alakító Jennifer Coolidge a Variety-nek.

Az 1999-ben bemutatott amerikai vígjátékban tinédzserek kétségbeesetten próbálják elveszíteni a szüzességüket, mielőtt főiskolára mennek. Coolidge egy a fiatalokkal is flörtölő anyukát játszott a filmben.

Ez széles körben ismertté tette, ha nincs a film, „Lett volna vagy 200 ember, akivel soha nem feküdtem volna le” – mondta mosolyogva a most 60 éves színész. Persze nála nemigazán lehet tudni, hogy mikor beszél komolyan, és mikor ironizál, egyszer például elmesélte, hogy voltak idők, amikor úgy jutott be helyekre, hogy az írólegenda Ernest Hemingway lányának adta ki magát.

A Variety egyébként kérdezte a tavaly bemutatott A fehér lótusz című, egy hawaii luxusszállodában játszódó sorozatról is, melynek nyolc szereplője is Emmy-jelölést kapott.

Coolidge ebben egy nagyon vicces, lelkileg kissé sebzett milliomost játszik. A karakteréhez fűződő személyes kapcsolatáról azt mondta, annyi közös van bennük, hogy korábban ő is sokszor „elérhetetlen férfiakat hajkurászott”.

„Az életben mindig is a férfiak voltak a gyengéim, és – sok nő csinálja ezt – eladod magad egy pasiért. Az életem nagy része elérhetetlen férfiak hajszolásából állt, és ez nem vezetett sehova” – mondta. Coolidge most a sorozat második évadát forgatja Szicílián.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!