Bele tudunk kukkantani a Stranger Things folytatásába

2022. június 22. – 09:47

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az előzetes a Stranger Things negyedik évadának második etapjához, azaz az évadot záró duplarészhez. Ha valakinek furcsa lenne, hogy két darab epizódhoz külön előzetest készít a Netflix, azt emlékeztetném, hogy a két rész együtt hosszabb lesz mint négy óra.

Az előzetes egy nagy leszámolást sejtet, legalábbis van egy robbanás egy sivatag közepén, Eleven pedig teljes bedobással használja az erejét, miközben a zenében egyesül a sorozat főcíme, és Kate Bush Running Up That Hill című száma, ami másodvirágzását éli, mióta szerepelt az évad első felében egy kulcsjelenetben.

Július elsején érkezik az évad lezárása. Még egy évad lesz a sorozatból, aztán a tervek szerint véget ér a Stranger Things.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom