Hát persze, hogy tévésorozatot csinálnak a Horizon kolosszális robotdínóiból

2022. május 27. – 10:14

Hát persze, hogy tévésorozatot csinálnak a Horizon kolosszális robotdínóiból
Forrás: Sony

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb sikerjátékaiból csinál tévésorozatot a Sony, közölte a Sony Pictures Entertainment elnök-vezérigazgatója, Tony Vinciquerra csütörtökön egy befektetői tájékoztatón. A sikerjáték kifejezés nem túlzás: az elmúlt évek egyik legnagyobb dobása, az óriási robotdínókat felvonultató Horizon Zero Dawn megy a tévébe, illetve az autóversenyes Gran Turismo.

A Sony már azt is közölte, hogy a Horizon posztapokaliptikus világát a Netflix valósítja meg, a Gran Turismo száguldására viszont még nem találtak forgalmazót, ez a projekt ugyanis még nagyon korai szakaszban jár. Hozzátették azt is, hogy a már korábban belengetett God of War-sorozat az Aamazonnál talált gazdára, náluk kell majd keresni a végterméket.

A Horizon-világáról annyit érdemes tudni, hogy valamikor a 31. században játszódik, amikor az emberek törzsekbe tömörülve élnek, és kezdetleges fegyverekkel küzdenek egymással és a Földet benépesítő gépállatokkal. Hogy ezek a robotlények honnan jöttek, és az emberek háromezervalamennyiben miért dárdával és íjjal szerencsétlenkednek, az a Zero Dawn legizgalmasabb kérdése volt – és egyben legnagyobb katarzisa is, legalábbis a játékmenet alapján. A játék második részéről itt írtunk egyébként kritikát.

A Sony és a PlayStation az elmúlt időben ráerősített a filmes és tévés tartalmakra. Idén került a mozikba az Uncharted-film (kritikánk itt) Tom Hollanddal és Mark Wahlberggel, készülőben van az HBO-nál a zombiapokalipszises-túlélős Last of Us-sorozat Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével. Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Neve Campbell és Thomas Haden Church pedig a Twisted Metal autós-lövöldözős játék adaptációjában bukkan majd fel, ez az NBC ernyője alá tartozó streamingszolgáltatón, a Peacockon készül majd.

Ezeken felül jön majd a szamurájos Ghost of Tsushimából készült film, amit a John Wick-filmeket rendező Chad Stahelski kapott meg.

A Sony-univerzumon kívül készül a Fallout-sorozat az Amazonnál, a Bioshock-film a Netflixnél, és állítólag az Amazon egy Mass Effect-sorozaton is dolgozik.

via Variety



Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!