Bödőcs: „Majd hogyha kér a Vlagyimir, akkor majd küldünk, de addig mi nem küldünk fegyvert”

2022. március 28. – 13:05

Másolás

Vágólapra másolva

Ruszkik, haza, család címmel új videót tett közzé Youtube-csatornáján Bödőcs Tibor humorista, a felvétel még március 25-én, pénteken készült egy budapesti fellépésen. “Vlagyimir előre megy, nem hátra, a kurva anyját” – ezzel kezdi a műsort a népszerű humorista, aki szokás szerint az aktuális bel- és külpolitikai szereplőket parodizálja ki, utal Orbán Viktor miniszterelnökre, akit végig csak “kicsinek” nevez, Vlagyimir Putyin orosz elnökre, de nem kíméli a magyar ellenzéki vezetőket sem.

Jaj, mi nem küldünk halált okozó fegyvert, persze bazd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk… (...) Majd hogyha kér a Vlagyimir, akkor majd küldünk, de addig mi nem küldünk fegyvert

– figurázta ki a humorista a magyar kormány álláspontját az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

“Pedig békemisszió volt, de nem sikerült, mert oda ültették a nagy asztalhoz a “kicsit” – utalt Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin elhíresült, hosszú asztalnál történt megbeszélésére Bödőcs Tibor.

A humorista később rátért a választásokra Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelöltről például azt mondta, hogy mindig elnézést kér, Gyurcsány Ferencről pedig azt, hogy az előválasztás után kiderült, “nem ő lesz a first lady”, és hogy “nehéz poggyász a magyar demokráciának a Feri”.

A március 15-ei politikai beszédekre visszautalva kifigurázta Gyurcsány Ferencet, Márki-Zay Pétert és Orbán Viktort is, a miniszterelnök beszédénél például azzal is viccelt, hogy lassan kell beszélni, "hogy a halott erdélyi szavazók is megértsék”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!