Ágyúból lövik ki egymást, de még mindig óriási haverok vannak az új Jackass-filmben

2021. július 24. – 22:12

Másolás

Vágólapra másolva

Tíz évvel a legutóbbi Jackass-film után idén érkezik a mozikba (legalábbis az Egyesült Államokban) a Jackass Forever, aminek az előzetese az iszonyatosan vicces kaszkadőrmutatványok mellett már arra is rájátszik, hogy a szereplői nem mai csirkék. Johnny Knoxville 49 éves, Steve-O-nak már rikító műfogai vannak, és nincsen közöttük Ryan Dunn, aki autóbalesetben halt meg 2011-ben.

Az előző film után készült a kandi kamerás Tökéletlen nagypapa című vígjáték, a Jackass neve alatt, de ilyen klasszikus csontropogtató, agyrázkódtató, okádtató film 2010 óta nem volt.

A Jackass eredetileg egy 2000 és 2002 között az MTV-n futó sorozat volt, ahol egy csapat őrült egyre nagyobb őrültségeket művelt egymással és saját magával. Ha valaki akkoriban az MTV-n csüngött, egész biztosan látott belőle, és ha látott belőle, akkor emlékszik rá, legyen az a tejivó verseny, a ToiToi vécében megforgatott szerencsétlen vagy a farpofáit összepiercingelő Steve-O. A sorozatból három film is készült, 2003-ban, 2006-ban és 2010-ben.

Egy visszatérő szereplő nincsen a negyedik filmben: Bam Margera, akit a hírek szerint a régóta húzódó alkohol- és drogproblémái miatt arra kötelezett a Paramount, hogy járjon a forgatás alatt pszichológushoz, és fújjon meg rendszeresen egy szondát. Margerának ez állítólag nem sikerült, a forgatásról eltűnt, nem sokkal később pedig megkezdte életének sokadik rehabját. Margera korábban arra kérte rajongóit, hogy bojkottálják a filmet, de később bejelentette, hogy mániás depressziós, és megbánta, amiket mondott. A Jackass egyik alkotója, Jeff Tremaine idén májusban távoltartási végzést adott be Margera ellen, az ok nem ismert.

A Jackass Forever október 22-én kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról egyelőre nincsen hír. Ez pedig az előzetese:

Nemrég a Jackass-csapat azzal került be a hírekbe, hogy az egyik tagot megharapta egy cápa egy balul sikerült mutatvány közben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!