Cápa harapta meg a Jackass egyik tagját, aki wakeboardról esett a ragadozókkal teli vízbe

2021. július 13. – 06:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyos sérüléseket szenvedett a baromkodásaikról elhíresült Jackass-csoport egyik tagja, akinek a karját egy cápa harapta meg, miután egy wakeboardról esett bele a ragadozóktól hemzsegő vízbe, írja a Daily Mail.

A csapat a cápákkal kapcsolatos legendákról forgatott jeleneteket a Discovery csatornának a „Cápahét” című műsorhoz. Több mutatványt sikeresen felvettek, majd úgy döntöttek, hogy a csapat egyik tagját, Sean McInerney-t, becenevén „Poopiest”, wakeboardon küldik a cápákkal teli vízre.

Miután az első felvételek megvoltak, emelték a tétet, és azt találták ki, hogy McInerney ugorjon a cápák közé, azaz egy ugratóról érkezzen a vízbe. McInerney-nek azonban nem sikerült talpon maradnia, amikor a vízre érkezett.

Azonnal látni lehetett, hogy baj van, mert segítségért kiáltott, és hamar lehetett látni a vért is a vízen. A csapat tagjainak gyorsan sikerült közbeaavatkozniuk, feltehetően ez mentette meg McInerney életét, akit a karján harapott meg egy cápa.

Egy csónakon azonnal kórházba szállították. Elsőre nem látszott annyira veszélyesnek a sérülés, de kiderült: McInerney-nek óriási szerencséje volt, hogy életben maradt. Műtétet kellett végrehajtani a karján, amelyen az inak és két artéria sérült meg.

A Jackass tagjai a legőrültebb mutatványokkal váltak híressé, amelyek során gyakoriak a sérülések. Tavaly Johnny Knoxville-t és Steve-O-t azért kellett kórházba szállítani, mert egy teljes sebességre állított futópadon szenvedtek sérülést.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!