Megérkezett az első előzetes Spielberg új filmjéhez, ami a West Side Story lesz

2021. április 26. – 06:14

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A vasárnapi Oscar-gálán mutatták be Steven Spielberg következő filmjének első előzetesét, ami azóta felkerült a netre is. Spielberg a világ egyik legismertebb musicaljét, a West Side Storyt dolgozza fel egy egész estés filmben.

A szereplők közül a legismertebb talán Ansel Elgort (Baby Driver), de fontos szerepet kap Rita Moreno is, aki az egyik fontos szereplője volt a West Side Story 1961-es filmes adaptációjának is. Olyannyira, hogy Moreno később meg is nyerte ezért a szerepért a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart. Moreno most egy özvegyet alakít majd, és korábban azt nyilatkozta, hogy a Spielberg-féle adaptáció igyekszik sokkal hűebb maradni a Broadway-darabhoz, mint az 1961-es elődje.

Aki esetleg nem ismerné, a West Side Story egy modernebb Rómeó és Júlia-történet, amelyben két rivális banda egy-egy tagja egymásba szeret az 1950-es évek New Yorkjában.

Ez az a film egyébként, ami miatt csúszik az ötödik Indiana Jones gyártása. Spielberg korábban át is adta a rendezői feladatokat James Mangoldnak, és csak producerként maradt a projektben, amelynek már javában zajlanak az előkészületei.

Az új West Side Story eredetileg 2020 decemberében jelent volna meg, de csúsztatni kellett a járvány miatt. A hivatalos amerikai megjelenés ezért átkerült 2021. december elejére.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!