Majka a Sztárban sztár leszek! zsűrije lesz, pedig az RTL szerint az X-Faktoré akart lenni

2021. április 26. – 07:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Sztárban sztár leszek! egyik zsűrije lesz Majka, derül ki a Bors cikkéből. Az előző évadból visszatér Tóth Gabi és Pápai Joci, Majka mellett pedig Köllő Babett is csatlakozik a produkcióhoz. Majka nemcsak zsűri lesz, hanem afféle mester is, aki segíti a versenyzőket és végigkíséri a felkészülésüket. Majka a Borsnak azt is elmondta, hogy még sosem dolgozott mesterként tehetségkutatóban, mert sosem volt rá elég ideje, pedig mindig is érdekelte a feladat.

Az utóbbi rész azért is érdekes, mert a napokban nyilatkozatháború tört ki Majka és az RTL Klub között. Először az jelent meg, hogy a rapper-műsorvezető nemet mondott az RTL mesés ajánlatára, és hű maradt a TV2-höz. Csakhogy később jelentkezett az RTL Klub, hogy ilyenről szó sem volt, éppen Majka volt az, aki a csatornánál kilincselt munkáért, ezt Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató nyilatkozta a Telexnek.

A történetbe most került még egy csavar a Blikknek köszönhetően. A napilap úgy tudja, hogy Majka a jubiláló X-Faktor egyik mentora szeretett volna lenni, illetve felmerülhetett még, hogy zsűrizzen az Álarcos énekesben. Ez összecseng azzal, hogy a Borsnak azt nyilatkozta, hogy mindig is szeretett volna mester lenni valamilyen tehetségkutatóban.

Kolosi a Blikknek azt is elmondta, hogy Majka valamilyen módon mindig megkeresi az RTL Klubot, ha éppen lejár a szerződése a TV2-nél. Találkozóra is sor került, de végül annyit mondtak Majkának, hogy ne írjon alá hosszú időre a TV2-nél, és térjenek vissza erre egy év múlva.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!