Látványos akciókból nem lesz hiány a Marvel új szuperhősös sorozatában

2021. március 15. – 17:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kijött az utolsó előzetes a Marvel következő szuperhősös sorozatához, a The Falcon and the Winter Soldierhez (A Sólyom és a Tél Katonája), ami látványos akciókat ígér.

A Disney+-on március 19-én, pénteken startoló, hat részesre tervezett sorozat a Bosszúállók: Végjáték vége után veszi a fonalat, ahogy Amerika Kapitány két legjobb barátja, Sam Wilson, vagyis Sólyom (Anthony Mackie) és Bucky Barnes, azaz a Tél Katonája (Sebastian Stan) megpróbálja betölteni a kapitány által hátrahagyott űrt.

Az előzetesben ugyanúgy hangsúlyos, ahogy a Sólyom gyakorlatozik Amerika Kapitány megörökölt pajzsával, mint ahogy együtt felveszik a harcot a Flag-Smashers hazafiellenes csoporttal, és azt is előrevetíti, hogy nem kevés viccelődés lesz majd azzal, pontosan milyen felállásban szuperhősködnek együtt.

Azt tudni még, hogy Mackie és Stan karakterei mellett felbukkan majd Daniel Brühl a szokóviai terrorista, Zemo báró alakjában, de Emily VanCamp is visszatér Sharon Carter ügynök megformálásához. A sorozat plakátjain pedig Budapest, a parlament és a budai Vár épülete is felbukkan.

A Marvel filmes univerzumához kapcsolódó sorozatok új szakaszát először a WandaVision nyitotta meg, és ezt majd egy rakás másik Marvel-sorozat követi a filmekből ismerős hősökkel. A WandaVisionről itt írtunk spoilermentes, itt pedig spoileres elemzést. A The Falcon and the Winter Solider egész más stílusúnak tűnik az előzetesek alapján.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!