A Parlament és a budai Vár előtt pózolnak a Marvel szuperhősei

2021. március 10. – 14:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ha főszerephez nem is, erős mellékszerephez jutott Budapest két fontos turistalátványossága a Marvel következő szuperhősös sorozatának platkátjain, ugyanis a The Falcon and the Winter Soldier karakterposzterein a Parlament és a budai Vár is felbukkan.

A sorozat március 19-én kezdődik majd a Disney+-on, és hat részre tervezik. Az előzetes alapján a történet ott folytatódik, ahol a Bosszúállók: Végjáték véget ért – Sam Wilson, vagyis Sólyom (Anthony Mackie) és Bucky Barnes, azaz a Tél Katonája (Sebastian Stan) együtt veszi fel a harcot a Flag-Smashers hazafiellenes csoporttal. Eközben várhatóan a szuperkatona-programról, de talán a mutánsok eredetéről is kiderül majd több fontos információ.

Azt tudni, hogy Mackie és Stan karakterei mellett felbukkan majd Daniel Brühl a szokóviai terrorista, Baron Zemo alakjában, de Emily VanCamp is visszatér Sharon Carter ügynök megformálásához.

Fotó: Marvel
Fotó: Marvel

A plakátokon látható budapesti háttér két dolog miatt is érdekes. Egyrészt, mert az előzetes alapján eddig nem lehetett arra számítani, hogy Budapest és érintve lesz a történetben, illetve a forgatásról is leginkább csak azt lehetett tudni, hogy Atlantában és Csehországban zajlottak a munkák. Másrészt viszont Budapest visszatérő említés volt Sólyomszem (Cint Barton) és Fekete Özvegy (Natasha Romanoff) között egy múltbéli küldetésre utalva, amiben Nick Fury is részt vett. Azt tudni, hogy a jelenleg május 7-i mozis bemutatóval tervezett Fekete Özvegy-film jelentős részét Budapesten forgatták, és valamilyen módon kötődni fog a történet Budapesthez, vagy akár a budapesti küldetéshez is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!