Már meg is találták Jennifer Lopez új partnerét, miután lelépett filmjéből a kannibalizmussal megvádolt Armie Hammer

2021. január 21. – 18:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Transformers-filmek sztárja, Josh Duhamel ugorhat be Jennifer Lopez mellé a Shotgun Wedding című filmbe, írja a Collider. Duhamel azután kaphatja meg az eredetileg Armie Hammernek szánt férfi főszerepet, hogy kiszivárogtak Hammer állítólagos privát chatbeszélgetései, amikben szexuális fantáziáiról, például a kannibalizmusról, a csonkításról és a nemi erőszakról írt.

„Meg akarlak enni. 100 százalék, hogy kannibál vagyok. Bassza meg, ezt elég ijesztő beismerni. Még soha sem ismertem be ezelőtt”

– többek között ez szerepel a kiszivárgott üzenetekben, ahogyan az is, hogy Hammer állítólag levágná és a zsebében tartaná a barátnője lábujját, vagy hogy meginná a szeretője vérét. A szivárogtató Twitter-profil arról számolt be, hogy több nő is megkereste a Hammerrel való viszonyával, és tőlük származnak ezek az üzenetek is.

Hammer az üzenetek kiszivárgása után kilépett a Shotgun Wedding csapatából:

„Nem válaszolok ezekre a marhaságokra, de az ellenem elkövetett gonosz és hamis online támadások fényében nem hagyhatom nyugodt lelkiismerettel 4 hónapra ott a gyermekeimet azért, hogy filmet forgassak a Dominikai Köztársaságban.”

Hammer távozását tudomásul vette a Lionsgate stúdió is, közleményük szerint támogatják is a döntést. Arról, hogy a színésszel vajon továbbra is számolnak-e a Paramount+ platformra tervezett The Offer című sorozatban, egyelőre nincs hír.

A Shotgun Wedding forgatása várhatóan februárban indul, a romantikus akcióvígjáték története pedig egy esküvőről szól, amin hirtelen bűnözők jelennek meg, a leendő házaspár (Jennifer Lopez és Josh Duhamel) pedig az adrenalinnal teli, különös esküvőn ismét felfedezik, miért is szerettek egymásba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!