Armie Hammer visszalép egy filmjétől, mert megvádolták Twitteren, hogy kannibalizmusról és erőszakról ír privát üzeneteket

2021. január 14. – 13:54

Másolás

Vágólapra másolva

Kilép Armie Hammer a Shotgun Wedding című film csapatából, miután pár napja a közösségi oldalakon terjedni kezdtek olyan állítások róla, miszerint kannibalizmusról, vérivásról, erőszakról ír privát üzeneteket nőknek, írja a Variety.

A héten egy House of Effie néven regisztráló Twitter-fiók osztott meg olyan üzenetrészleteket állítása szerint a színésztől, melyek arról szólnak, hogy az üzenetet kapó felet vagy feleket Armie Hammer megerőszakolná, szolgájává tenné, vagy

„Meg akarlak enni. 100 százalék, hogy kannibál vagyok. Bassza meg, ezt elég ijesztő beismerni. Még soha sem ismertem be ezelőtt”

A Twitter-fiók hozzátette, több nő is megkereste őt, akiktől még több hasonló üzenetet kapott. A Twitteren egy threadet is indított a felhasználó, ahol kommentekben gyűjti össze a színésztől állítása szerint privátban kapott videókat, hangfájlokat, képeket és üzeneteket.

A Szólíts a nevedenből ismertté vált Hammer a Shotgun wedding forgatásával kapcsolatban azt mondta,

„Nem válaszolok ezekre a marhaságokra, de az ellenem elkövetett gonosz és hamis online támadások fényében nem hagyhatom nyugodt lelkiismerettel 4 hónapra ott a gyermekeimet azért, hogy filmet forgassak a Dominikai Köztársaságban.”

A romantikus akcióvígjáték története szerint egy pár esküvőjén bűnözők jelennek meg, a leendő házaspár pedig az adrenalinnal teli, különös esküvőn ismét felfedezik, miért is szerettek egymásba: a pár női tagját Jennifer Lopez alakítja, a férfi szerepét Armie Hammernek adták, az ő helyére keresnek most új színészt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!