Elstartoltak a Telex podcastjai

2023. április 11. – 14:58

frissítve

Elstartoltak a Telex podcastjai

Másolás

Vágólapra másolva

Elindultak a Telex podcastjai, egyből négy műsorral debütálunk: a Témával, a Nyomozóval, az Ízfokozóval és az Afterrel. Az első részek egyszerre jelentek meg április 11-én, utána pedig hetente jelentkeznek majd, méghozzá a hét különböző napjain. Iratkozzanak fel, kövessék új podcastjainkat és az After és a Gasztro Facebook- és Insta-oldalait is!

Hétfőnként jelennek majd meg a Telex Nyomozó true crime podcast részei (rendszeres támogatóink egyben megkapják előre).

Munk Veronika és Janecskó Kata podcastja a Telex saját lejátszóján kívül a Telex Podcast nevű új YouTube-, Spotify-, Apple- és Google Podcast csatornáinkra kerül fel tehát a hét első napján délután 5-kor. Első rész itt:

A Nyomozón a két újságíró mellett Fazakas Péter dolgozott rendezőként, Tövisházi Ambrus zeneszerzőként és sound designerként, Nagy Zsolt narrátorként, Pacsorasz Viktor pedig vágóként.

Keddenként jelenik meg az Ízfokozó, a Telex gasztropodcastja Ács Borival és Keve Mártonnal. Ez a Telex saját lejátszóján kívül a Telex Podcast nevű új YouTube-, Spotify-, Apple- és Google Podcast csatornáinkra kerül fel délután 5-kor. A podcast indulásával egyszerre pedig elindult a Telex Gasztro Facebook- és Insta-oldala is. Első rész:

Csütörtökönként jönnek ki a Telex After új részei. Sajó Dávid popkulturális videós podcastjai a Telexen fenn lesznek, és a Telex lejátszójában is hallgathatóak lesznek, de nem a Telex Podcast csatornáin lesznek elérhetőek, hanem maradnak az After korábbi megszokott helyein, ennek ugyanis önálló YouTube-, Spotify-, Apple-, Google Podcast csatornája van, a műsorok délután 5-kor élesednek. Az Afternek létezik saját Facebook- és Insta-oldala is, kövessék ezeket is!

Végül, de nem utolsó sorban péntekenként élesednek a Téma új epizódjai. Brückner Gergő közéleti-gazdasági beszélgetős – és videós – műsora a Telex saját lejátszóján kívül a Telex Podcast nevű új YouTube-, Spotify-, Apple- és Google Podcast csatornáinkra kerül fel reggel 7-kor. Első rész:

Ebben a videóban a szerzők röviden bemutatják a műsorokat:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!