Fásy Ádámot a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki

2024. augusztus 16. – 12:59

Másolás

Vágólapra másolva

A Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetését kapta meg Fásy Ádám a Kulturális és Innovációs minisztériumtól a Pesti Vigadóban augusztus 20-a alkalmából – szúrta ki a 444. Fásy Ádámot a kulturális szervezői, műsorvezetői és a Munkácsy Alapítvány elnökeként végzett munkájáért ismerték el a sajtóközlemény alapján.

Az ünnepségen Hankó Balázs miniszter és Zsigó Róbert, a tárca parlamenti államtitkára átadta a Magyar Érdemrend Parancsnoki Kereszt polgári tagozat, a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat és a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat díjakat.

„Ma sem kisebb a kihívás, mint volt a zivataros századok során, a válasz pedig ugyanaz: állhatatos értékőrzés és bátor értékteremtés, ami egyszerre jelenti keresztény kultúránkat, a fiataloknak hivatást közvetítő tudást, a kreativitásunk által megszülető innovációt és jövőt adó családjainkat. (…) Felelősségünk nem lehet más, mint hivatásainkban, a tudományban, a kultúrában, családjainkban keresni, élni és megélni az igazat, a jót, az értéket, a kiválót, a tudást – mondta el köszöntőjében Hankó Balázs az ünnepségen, aki szerint a kitüntetettek teljesítik ezt a küldetést.

Fásy Ádám főleg a mulatós műsorai miatt lett ismert (Zeneexpressz, Fásy mulató), de a műsorvezető a kilencvenes évek elején lett tulajdonosa a Miss Universe Hungary, a Miss Europe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary licenceknek is, a szépségversenyeket 15 éven keresztül rendezte.

Fásy Ádám korábban ott volt Orbán Viktor évértékelő beszédén is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!