Szentkirályi Alexandra is John Malkovichcsal tartott a Szépművészeti Múzeumban

2024. július 7. – 12:51

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb fotókat közölt a Szépművészeti Múzeum John Malkovich látogatásáról. A múzeum szombaton posztolt először arról, hogy a világhírű amerikai színésznek és partnerének Baán László főigazgató tartott tárlatvezetést. A most kiadott fotók tanúsága szerint Malkovichékkal tartott Szentkirályi Alexandra korábbi kormányszóvivő, aki egészen emlékezetes visszalépéséig a Fidesz főpolgármester-jelöltje volt. A múzeum Facebook-oldalára kiposztolt fotókhoz nem írtak szöveget, így nem világos, hogy Szentkirályi milyen minőségében volt jelent a tárlatvezetésen.

John Malkovich a Nemzeti Galériába is ellátogatott. „Vajon kik és mik voltak a világhírű amerikai színész, a »Veszedelmes viszonyok« című filmből is ismert John Malkovich kedvencei? Ferenczy Károly, Rippl-Rónai József, Csontváry Kosztka Tivadar és Benczúr Gyula alkotásai igazán magukkal ragadták őt – olyannyira, hogy a »Vajk megkeresztelése« című remekművet le is fényképezte, hogy hazavihesse emlékbe” – írta az erről szóló Insta-poszthoz a Nemzeti Galéria.

Azt nem tudni, hogy a kétszeres Oscar-jelölt színész nyaralni jött Magyarországra, vagy valamilyen filmforgatáson dolgozik. Malkovich két éve ősszel fellépett az Erkel Színházban is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!