Először jelent meg nyilvánosan Horváth Lajos Ottó, mióta lezuhant a Nemzeti Színház díszletéről

2024. március 15. – 10:08

Másolás

Vágólapra másolva

Először jelent meg nyilvános eseményen Horváth Lajos Ottó, amióta tavaly novemberben lezuhant Szász Júliával együtt a Nemzeti Színház előadásán a díszletről. A 60 éves színész szerda este az Aréna moziban nézte meg a Most vagy sohát!, amiben az egyik főszereplőt, Farkast alakítja.

A Blikk beszámolója szerint jókedvűen vonult a vörös szőnyegen kollégáival, de látszott, hogy a jobb kezét nehezen tudja mozgatni, többször is sokszor csak mereven tartotta maga mellett, és a bal kezével integetett vagy éppen fogott kezet a többi vendéggel. Mint ismert, a színésznek a balesetben legsúlyosabban a jobb kézfeje sérült meg, az esés során ugyanis beletenyerelt egy reflektorba. A kórházban egy éjszakán át műtötték, és azóta is folyamatos kezelés alatt állt. Dolgozni még nem tud, és egy ideig nem is fog.

A színész a lapnak úgy nyilatkozott, hogy jól van, és szeretne visszatérni a szakmájához, amint lehet.

„Jól halad a kezelésem, bízom benne, hogy újra a régi leszek. Mondhatni az idővel futok versenyt. Ahhoz, hogy a kéz- és lábsérüléseim a lehetőségek szerint helyrejöjjenek, minimum egy év szükséges, az első fél év különböző, egymásra épülő fázisokon alapuló munkája – az orvosoké és az enyém is – pedig különösen számít. Ahogy jövőre állunk majd, az lesz az életem végéig a szint, amit elérhetek”.

Horváth Lajos Ottó a filmbemutató kapcsán azt mondta, hogy imádta a forgatás minden egyes percét, „amikor elolvastam a szerepemet, azt gondoltam ez egy nagyon klassz szála lesz a történetnek”. Elárulta, volt néhány veszélyes jelenete, amihez nem kért kaszkadőrt, hanem maga csinált meg a filmben.

A Most vagy soha! című filmről készült kritikánkat itt tudja elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!