Reviczky Gábor: Szinte alig bírok valamit, különösen a hatodik kemoterápia óta

2023. november 8. – 09:52

Másolás

Vágólapra másolva

Reviczky Gábor Kossuth-díjas színész rákbetegsége az utóbbi pár hónapban súlyosbodott, de őt ez sem tartotta vissza attól, hogy dolgozzon, mert úgy érzi, a munkában töltött idő terápiás jellegű is, a forgatások elterelik a gondolatait. A Fókusznak azt is elárulta, milyen üzeneteket kap az emberektől, és színésztársai – Udvaros Dorottya és Schmied Zoltán – is elmondták, hogyan tekintenek rá betegsége óta.

Reviczky Gábornál tavaly decemberben diagnosztizáltak prosztatarákot. Korábban a színész a Fókuszban is elmondta, hogy bár tavasszal sikerrel megműtötték, később áttéteket találtak nála, ezért komoly kemoterápiás kezeléssorozaton van túl. Ez tette gyengévé, és ezért éli meg egyre nehezebben a mindennapokat.

A forgatásokat viszont nagyon élvezi, és fontosnak is tartja őket. Azt vallja, le kell kötnie magát valamivel. A munkában legalább nem kell foglalkoznia a betegségével, sőt szerinte így kevésbé hatnak a mellékhatások.

„A nagy életmentés kapcsán most a mellékhatásokban élek, és rettenetesen fáradékony vagyok. Szinte alig bírok valamit, különösen a hatodik kemó óta. Az nagyon kikészített”

vallotta be a színész az RTL Fókusz című műsorában.

A betegség ténye azért is döbbentette meg, mert elmondása szerint élete során szinte alig volt orvosnál, kórházat is csak filmforgatások alkalmával látott belülről. Bár Reviczky Gábor a szédülések miatt gyakran érzi olyan kábának magát, mintha be lenne rúgva, azt mondta, hogy amikor kamera elé áll, valahogy minden tünete megszűnik.

A színész legutóbbi eredményei jók lettek, júliusban a Fókusznak mesélt arról, hogy érzi magát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!