Meghalt Suzanne Somers, az Egyről a kettőre című sorozat főszereplője

2023. október 15. – 23:35

Másolás

Vágólapra másolva

76 éves korában meghalt Suzanne Somers amerikai színésznő, a Three's Company és a Step by Step (Egyről a kettőre) című sorozatok egykori főszereplője. Somers vasárnap reggel halt meg, hétfőn lett volna 77 éves – írta a People magazin.

„Suzanne Somers békésen hunyt el otthonában október 15-én a kora reggeli órákban. Több mint 23 éven át legyőzte a mellrák agresszív formáját. Suzanne-t szerető férje, Alan, fia, Bruce és a közvetlen családja vette körül. A családja azért gyűlt össze, hogy megünnepelje a 77. születésnapját október 16-án. Ehelyett a rendkívüli életét fogják ünnepelni, és szeretnének köszönetet mondani a rajongói és követői millióinak, akik nagyon szerették őt” – áll a színésznő családja nevében megosztott közleményben.

Suzanne Somers Clive Davis 90. születésnapi ünnepségén 2022. április 6-án New Yorkban – Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images / AFP
Suzanne Somers Clive Davis 90. születésnapi ünnepségén 2022. április 6-án New Yorkban – Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images / AFP

Suzanne Somers 1946. október 16-án született a kaliforniai San Brunóban. A színészi karrierje az 1960-as évek végén kezdődött, amikor kisebb szerepeket kapott a Bullitt, a Daddy's Gone A-Hunting és a Fools című filmekben. Somers az 1977-től 1984-ig futó Three's Company című szitkomban játszott szerepével lett Amerika-szerte ismert színész. A sorozatból az ötödik évad után, 1981-ben szállt ki, miután szerződési vitába keveredett a producerekkel.

Egy évtizeddel később ismét főműsoridős szitkomban vállalt főszerepet: a Step by Step című sorozatban a háromgyerekes wisconsini anyukát, Carolt alakította, aki összeházasodott a Patrick Duffy által alakított, szintén háromgyerekes Frankkel. A népes család mindennapjairól szóló sorozat 1991-től 1997-ig az ABC-n futott Amerikában, az utolsó, hetedik évadot pedig a CBS sugározta. Magyarországon 1996-ban az HBO tűzte műsorra a sorozatot Egyről a kettőre címen.

Somers több mint 25 könyvet írt az egészséges életmód témakörében, amelyek közül több is bestseller lett. 2000 áprilisában második stádiumú mellrákot diagnosztizáltak nála, amit sugárkezelés követett. Idén augusztusban az Instagram-oldalán jelentette be, hogy több mint húsz év elteltével kiújult a mellrákja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!