Ismét Budapesten forgat Angelina Jolie, három hónapra Magyarországra költözik a színésznő

2023. október 5. – 09:43

Ismét Budapesten forgat Angelina Jolie, három hónapra Magyarországra költözik a színésznő
Angelina Jolie – Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images North America / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Napokon belül Budapestre érkezik Angelina Jolie, az Oscar-díjas amerikai színésznő a tervek szerint három hónapot tölt a magyar fővárosban – írja a Blikk. Az Operaházban forgatják a világhírű operaénekes, Maria Callas életéről szóló filmet, amelyről már lehetett tudni, hogy a főszerepet Angelina Jolie alakítja.

A Magyar Állami Operaház megerősítette a lapnak, hogy a film készítői valóban megkeresték az intézményt, „ám felhatalmazás hiányában az esetleges forgatásról nem adhatunk tájékoztatást”.

Angelina Jolie 13 év után tér vissza Magyarországra. Utoljára 2010 őszén forgatta Budapesten A vér és a méz földje című filmet. Később az akkori férjét, Brad Pitt-tet kísérte el, amikor a Z világháború című filmhez vettek fel pár jelentetet. A Blikk cikke szerint a család akkor egy második kerületi villában lakott, amelyet havi hárommillió forintért béreltek, a gyerekek pedig a máriaremetei francia iskolába jártak. A Velvet pedig arról írt, hogy a a házaspár a Rózsák terén vett egy tetőtéri lakást hetvenmillió forintért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!