Kevin Spacey kész a visszatérésre, ahogy ártatlannak találják

2023. június 14. – 21:53

Másolás

Vágólapra másolva

Ebben a hónapban tárgyalja a brit bíróság Kevin Spacey szexuális zaklatási ügyét Londonban. A színész egy német újságnak nyilatkozott ezzel kapcsolatban arról, hogy abban a pillanatban visszatér, ahogy ártatlannak találják. Spacey szerint rengetegen vannak, akik már most munkát adnának neki, és csak az eredményre várnak.

A 63 éves, kétszeres Oscar-díjas színész karrierje 2017-ben omlott össze, amikor a #MeToo mozgalom csúcsán szexuális erőszakkal vádolták meg, köztük Anthony Rapp színész, aki szerint 14 éves korában molesztálta Spacey. Azóta a manhattani bíróság ártatlannak találta Spacey-t.

Ezután több más férfi is előállt Spacey állítólagos szexuális zaklatásaival kapcsolatban, amelyek után kidobták a Kártyavár sorozatból, szerződést bontott vele a jogi képviselője, és minden más filmes projektjéből is eltüntették.

Londonban több szexuális zaklatással is vádolják, amelyeket 2001 és 2013 között követett el, de ezeket Spacey mind tagadja, és szerinte neki fog igazat adni a bíróság. Mióta kitagadta Hollywood, Spacey horvát és olasz filmekben bukkant fel. Azt állítja, hogy a megítélését már nem tudja visszaállítani ezek után, de mindenképpen visszatérne a színészkedéshez. (New York Times)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!