Celine Dion betegsége miatt lemondta európai turnéját

2023. május 26. – 17:38

Másolás

Vágólapra másolva

Betegsége miatt jelenleg zajló koncertsorozata, a Courage World Tour összes európai állomását lemondta Celine Dion, kanadai énekesnő, írja a Guardian. A többszörös Grammy-díjas énekesnő tavaly decemberben, egy Instagram-videóban fedte fel, hogy évek óta egy rendkívül ritka neurológiai betegséggel, az úgynevezett stiff person szindrómával küzd. A gyógyíthatatlan, de gyógyszeres kezeléssel lassítható folyamat során a beteg izomzata szoborszerűen merevvé válik, ami akadályozza a mozgásban és az éneklésben.

Az idei és jövőre tervezett koncertek lemondásáról szóló pénteki Facebook-posztban Dion arról ír, hogy nagyon sajnálja, hogy ismét csalódást kell okoznia rajongóinak, de keményen dolgozik, hogy visszaszerezze erejét, ám hozzáteszi, a turnézás még teljesen egészséges állapotban is rendkívül megerőltető lehet.

Az 55 éves énekesnő nyilatkozatában úgy fogalmaz, hogy nem tartja fairnek, hogy újra és újra elhalasztja a koncertek időpontját, ezért bár megszakad a szíve, most mégis azt tartja a legjobb döntésnek, ha lemondja az összes fellépését, és akkor áll ismét színpadra, amikor teljesen készen áll.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!