Hollywoodban a túl kevés Instagram-követő is akadályozza a színészi pályafutást

2023. május 14. – 15:01

Másolás

Vágólapra másolva

Bár a mindössze 25 éves Elle Fanning pályája lendületes szakaszában tart, hiszen már besöpört két Golden Globe-jelölést és többször szerepelt a Disney Démona- filmjeiben is, érdekes választ adott a Happy Sad Confused című podcastbeszélgetésben, amikor arról kérdezték, nem zavarja-e, hogy eddig egyetlen Marvel- vagy Star Wars-, illetve DC-franchise-hoz tartozó filmben sem szerepelhetett.

Mint a színésznő a Variety cikke szerint elmondta, nem érez nyomást a karrierjén, ugyanakkor elismeri, hogy a felsorolt filmek folytatásaiban való részvétel valóban jót tehet a szereplők pályafutásának. Hozzátette, a közelmúltban részt is vett az egyik franchise-produkció szereplőválogatásán és úgy tűnt, megkapja majd a felkérést, ám végül nem őt választották. Utóbb megtudta, hogy azért döntöttek másként, mert akkoriban nem volt elég Instagram-követője. Fanning azzal egészítette ki a korszakos állítást, hogy elképzelhető, hogy más okok is közrejátszottak a döntésben, de ez volt a visszajelzés.

A Magyarországon az HBO Maxon látható Nagy Katalin – a kezdetek című dráma-vígjátéksorozat főszerepét alakító, jelenleg több mint 7 millió Insta-követővel rendelkező színésznő azzal folytatta a beszélgetést, nem kellett olyan helyzeteket átélnie, mint a sorozat harmadik évadában partnerét alakító Nicholas Houltnak, aki előzőleg felpróbálhatta ugyan Bruce Wayne jelmezét, végül azonban nem őt választották ki a következő Batman-film főszerepére, amelyet végül Robert Pattinson alakított, de elbukta a Top Gun: Maverick című filmben felmerült szereplehetőséget is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!