Jennifer Aniston szerint sok fiatal sértőnek találja a Jóbarátokat

2023. március 31. – 16:47

Másolás

Vágólapra másolva

Sokat változott a humor a Jóbarátok sorozat közel harminc évvel ezelőtti készítése óta, ezért a fiatalok egy része manapság sértőnek találja az akkori poénok egy részét, fogalmazott a sorozatban Rachel karakterét alakító Jennifer Aniston egy AFP-nek adott interjúban. A színésznő szerint régen szabadon lehetett nevetni a bigottságon, és a humor szerepe volt görbe tükröt tartani a nézők elé, amelyben megláthatják, hogy az élet olykor valóban nevetséges.

Manapság óvatosnak kell lenni, a régi poénok most nem ugyanazt a hatást érik el Aniston szerint, akinek kialakult véleménye lehet a humor változásairól, hiszen közel harminc éve folyamatosan szerepel sorozatokban és vígjátékokban. Hamarosan bemutatják Adam Sandlerrel közös új filmjét, a Murder Mistery 2-t.

A Variety cikke emlékeztet arra a közelmúltbeli esetre is, amikor a Phoebe Buffay-t alakító Lisa Kudrow egy interjúban úgy vélekedett, hogy ha ma forgatnák a Jóbarátokat, biztosan nem kizárólag fehér szereplők alakítanák a fontosabb karaktereket. Hozzátette, hogy amikor a történet két írója, David Crane és Marta Kauffman létrehozta a formátumot, nem volt dolguk színes bőrű emberek történeteit elmesélni, hiszen az epizódokat saját életük emlékeiből, vagyis valós eseményekből merítették.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!