Meghalt Annie Wersching, a 24 és a Star Trek: Picard sorozatokból ismert színésznő

2023. január 30. – 10:17

Másolás

Vágólapra másolva

45 éves korában elhunyt Annie Wersching amerikai színésznő – írja a Guardian. Leginkább a 24 című tévésorozatban játszott szerepéről volt ismert, de szerepelt a 2020 óta futó Star Trek: Picard című sorozatban is. Ő adta Tess hangját a The Last of Us című videójátékban, amelyből az HBO készített nagy sikerű sorozatot. 2020-ban diagnosztizálták rákkal, vasárnap reggel halt meg Los Angelesben.

Neil Druckmann, a The Last of Us című videójáték készítője a Twitteren azt írta: „Egy csodálatos művészt és embert veszítettünk el. A szívem összetört. A gondolataim a szeretteivel vannak”. Egy másik posztban pedig azt írta: „Hiányzik a buta barátom, aki segített életre kelteni Tesst. Annie, túl korán hagytál el minket”.

Wersching a Missouri állambeli St. Louisban született és nevelkedett. Két évtizedes karrierje során tucatnyi tévésorozatban tűnt fel. Első szerepe a Star Trek: Enterprise-ban volt, majd visszatérő szerepet kapott a 24 hetedik és nyolcadik évadában Renee Walker FBI-ügynök szerepében, valamint a Bosch, a Vámpírnaplók, a Marvel's Runaways, a The Rookie és legutóbb a Star Trek: Picard második évadában is feltűnt a Borg királynő szerepében.

Werschingnek három fia született, a család támogatására GoFundMe-oldalt hoztak létre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!