Michael Flatley rákos

2023. január 12. – 14:40

frissítve

Michael Flatley rákos
Flatley 2005-ben a Lord Of The Dance közben – Fotó: Volker Dornberger / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Instagram-posztban jelentette be Michael Flatley stábja, hogy Flatley-t a rák egy agresszív formájával diagnosztizálták, írja a BBC.

A poszt szövegében az is olvasható, hogy megműtötték és orvosok ápolják, illetve hogy nem fog erről többet nyilatkozni. Flatley-nek nem ez az első hasonló diagnózisa, 2003-ban bőrrákot találtak nála.

Az ír táncművészt leginkább a Lord Of The Dance nevű műsoráról lehet ismerni, amiből először a széles világnak az 1994-es Eurovízió szünetében mutatott be. A Flatley által koreografált szteppműsorból később népszerű színpadi előadás lett, ami óriási sikernek örvendett az egész világon. 2000-ben a Lord Of The Dance-szel Budapesten is fellépett. Azóta több ilyen műsort is készített, a legutóbbi a Celtic Tiger volt.

Nem olyan régen készült el az első filmrendezése, a Blackbird, amiben egy visszavonult titkosügynököt alakított, aki az egyetlen lehetséges ellenfele lehet az Eric Roberts által alakított gonosznak. A film miatt pocsék kritikákat kapott, a Guardian szerint a Blackbird „fantasztikusan rosszra” sikerült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!