Gonosz gyilkológép lesz Bambiból a róla szóló horrorfilmben

2022. november 28. – 15:08

Másolás

Vágólapra másolva

Horrorfilm főszereplőjeként tér vissza a Disney meséből megismert őzgida figura, Bambi – írja a Guardian. Két filmkészítő, a 2018-as A rossz apáca producere Scott Jeffrey és a Rhys Frake-Waterfield rendező döntött úgy, hogy újra gondolják a szende és árva Bambi karakterét, és gonosz gyilkoló géppé változtatják a Bambi: A leszámolás című horrorfilmben, ami a tervek szerint Valentin-nap környékén jelenik meg 2023-ban. A filmet a hírek szerint a Netflix A rítus című horrorfilmje ihlette, ami négy férfiról szól, akik az erdőben kirándulnak, mikor egy misztikus lény az életükre tör.

„A film egy hihetetlenül sötét újragondolása lesz az 1928-as történetnek, amit mindannyian ismerünk és szeretünk” – mondta Jeffrey az horrorhírekkel foglalkozó Dread Centralnak. „Bambi egy gonosz gyilkológép lesz, aki a vadonban ólálkodik. Készüljetek fel a veszett Bambira!” – tette hozzá a film egyik alkotója.

Rhys Frake-Waterfieldnek nem az első olyan filmje, amiben egy Disney figura köszön vissza, csak éppen igen sötét karakterként. Frake-Waterfield rendezte a Micimackó: Vér és méz című horrorfilmet, aminek első előzetese szeptember elején jelent meg. A Micimackó horror alapját Felix Salten regénye adta, ami Malacka és Micimackó véres ámokfutásairól szól.



Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!