Jennifer Aniston hosszú éveken át küzdött sikertelenül azért, hogy teherbe essen

2022. november 9. – 21:15

Másolás

Vágólapra másolva

Jennifer Aniston az Alluremagazinnak nagyon nyíltan beszélt arról, hogy milyen küzdelmet folytatott hosszú éveken át azért, hogy gyermeke szülessen, miközben a világ arról találgatott, hogy terhes.

A most 53 éves színésznő a 30-as és 40-es éveiben próbált teherbe esni. „Nagyon nehéz volt. Végigcsináltam az IVF-et (mesterséges megtermékenyítés), kínai teákat ittam, amit csak akartál. Mindent beleadtam. Bármit megadtam volna, ha valaki azt mondja nekem: »Fagyaszd le a petesejtjeidet! Tégy magadnak egy szívességet!« Szóval itt vagyok ma. A hajó elment” – mondta a lapnak.

A színésznő arról is beszélt, hogy megkönnyebbült, mióta nem próbál meg teherbe esni.

Amikor Brad Pitt-tel és Justin Theroux-val kötött házassága is kudarcba fulladt, olyan találgatások láttak napvilágot, hogy azért történt mindez, mert Aniston nem akart gyereket vállalni. A színésznő azt mondta, mindez hazugság, nem ezért értek véget kapcsolatai.

„A narratíva, hogy én önző voltam. Csak a karrieremmel törődtem. És isten ments, hogy egy nő sikeres legyen, és ne legyen gyereke. És a férjem azért hagyott el, azért szakítottunk és vetettünk véget a házasságunknak, mert nem akartam gyereket szülni neki. Ez hazugság volt. Nekem most már nincs mit titkolnom.”

Aniston gyakran került a címlapokra olyan találgatásokkal, hogy már teherbe esett, ez nagyon frusztrálta, és végül 2016-ban egy véleménycikket is írt erről a Huffington Postba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!