Lelőtték Takeoffot, a Migos rapcsapat tagját

2022. november 1. – 13:05

Lelőtték Takeoffot, a Migos rapcsapat tagját
Balról jobbra: Ray Allen, Forest Whitaker és a Migos tagjai: Quavo, Offset és Takeoff – Fotó: Arturo Holmes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Huszonnyolc éves korában meghalt Kirshnik Khari Ball, ismertebb nevén Takeoff, a Migos amerikai rapcsapat egyik tagja, írja a TMZ. Rendőrségi források és több szemtanú szerint gyilkosság áldozata lett hajnali fél három körül, ekkor kapták a segélyhívást a rendőrök, hogy egy férfit lelőttek a 810 Billiard & Bowling Houston nevű szórakozóhelyen.

A TMZ információi szerint Takeoff a zenekar másik tagjával, nem mellékesen a nagybátyjával, Quavóval kockázott, amikor eddig ismeretlen okból szóváltás alakult ki, majd valaki tüzet nyitott, és fejbe lőtte a férfit. A helyszínen életét vesztette.

A rendőrség szerint két másik embert is meglőttek, akiket kórházba vittek. Az ő kilétükről nem közöltek semmit, és egyelőre azt sem tudni, milyen állapotban vannak. Quavo nem sérült meg.

Néhány órával a lövöldözés előtt Takeoff egy szelfit posztolt a bowlingpályáról. Quavo korábban már posztolt egy videót, amelyen a születésnapját ünneplő Jas Prince-szel kocsikázik Houstonban.

A Migos egyértelműen a 2010-es évek legnagyobb hatású amerikai rapcsapata. A 2008-ban a georgiai Lawrenceville-ben alakult triót Quavo, Offset és Takeoff alapította, a tagok ráadásul rokoni kapcsolatban is állnak egymással. Sokan a Migoshoz kötik azt is, hogy az újvonalas, alapvetően a szintén georgiai Atlantából eredeztethető trap letarolta a nemzetközi popzenét a 2010-es években, és alapjaiban változtatta meg az egész a rapzenét. A Migos tagjai ma már hatalmas sztárok Amerikában, karrierjük során jelölték már őket Grammy-díjra, illetve összesen négy nagylemezt hoztak ki. A legutolsó a Culture-trilógia zárólemeze 2021-ben jelent meg, azonban a trió ebben a felállásban már régóta nem volt aktív.

A hírek szerint Offset lefeküdt Quavo volt barátnőjével, a szintén rapper Saweetie-vel, ami akkora törést okozott a csapat dinamikájában, hogy ugyan hivatalosan azóta sem erősítették meg, de 2022-ben a Migos már csak két főből állt Offset nélkül.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!