Nyomasztó képeken mutatja be a szexéhes amerikai popipart az Eufória alkotójának új sorozata

2022. október 7. – 13:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Lily-Rose Depp, a The Weeknd művésznéven zenélő Abel Tesfaye és a Becstelen brigantykból is ismert Eli Roth főszereplésével érkezik valamikor jövőre az HBO Maxra az Eufória alkotójának, Sam Levinsonnak az új sorozata, a The Idol. A sorozathoz most érkezett meg az első előzetes.

A sorozatban Lily-Rose Depp (Johnny Depp lánya) egy felemelkedő, fiatal popsztárt alakít, aki egy guruval és egy szekta vezetőjével kerül bonyolult kapcsolatba. A trailer alapján az Eufóriára jellemző nyomasztó, agyonesztétizált képsorokon elevenedik majd meg a fiatal énekesnők szexualizálására épülő amerikai popipar világa. A képi világért az IMDb szerint most nem a Levinson állandó alkotótársaként az Eufóriáért nemrég Emmy-díjat is elnyert Rév Marcell felelt, hanem Arseni Khachaturan.

Az előzetesben Depp erotikus táncokat gyakorol, falatnyi fellépőruhában vonaglik a színpadon, és félmeztelenül pózol egy fotózáson, miközben azt kérdezi: „Csak nézzek bele a kamerába, és dugjak meg mindenkit Amerikában?” A válasz persze az, hogy „igen”. A The Idol premierjéről egyelőre csak annyit tudni, hogy 2023-ban érkezik az HBO Maxra.

A sorozat készítése egyébként a Variety cikke szerint nem volt zökkenőmentes, és eredetileg nem is Sam Levinson, hanem Amy Seimetz rendezte volna, aki 2022 tavaszán lépett vissza. Tőle vette át a rendezői feladatokat az addig a sorozat készítésében csak producerként közreműködő Levinson, aki aztán a sorozat jelentős részét újraforgatta, és a szereplőgárda egy részét is lecserélte – hivatalosan „új kreatív irányok” miatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!