Hihetetlen, hogy van ilyen, de van

Legfontosabb

2022. szeptember 30. – 10:40

frissítve

Hihetetlen, hogy van ilyen, de van

Másolás

Vágólapra másolva

Kétéves a Telex. Nem sok idő egy újság életében, de velünk és körülöttünk máris annyi minden történt, ami máskor egy évtized alatt sem. Csak kapkodtuk a fejünket, és igyekeztünk, hogy mindig mindenhol ott legyünk, mindenről beszámoljunk legjobb tudásunk szerint. Miközben az éppen csak elindult újságot is egyre építjük, fejlesztjük,

hogy megszolgáljuk azt a bizalmat, amelyet olvasóinktól, támogatóinktól kaptunk az elmúlt két évben.

A Telex egy példátlan társadalmi összefogás eredménye, rövid idő alatt az ország legnagyobb közösségi újságjává nőtte ki magát, szinte a semmiből. Támogatóink rendszeres adományai nélkül nem tehetnénk meg, hogy ilyen mennyiségű és minőségű cikket, elemzést, riportot, videót állítsunk elő, és tegyünk ingyen elérhetővé egy ennyire széles, havi szinten 2,7 milliós olvasótábornak.

Jelenleg 2400 forint támogatás nagyjából a Telex egypercnyi működtetésére elég, célunk, hogy minden hónap minden percére jusson támogató! Segíts minket ebben, szállj be te is az újság fenntartásába, hogy a lap még sokáig fennmaradhasson.

Köszönjük a felénk irányuló sok szeretetet, az építő kritikákat, ezek segítenek minket a nehezebb pillanatokban, az alábbiakban is ezek közül válogattunk néhányat.

Hihetetlen pályát futtok, egyetlen percig sem bánom, sőt büszke vagyok arra, hogy a támogatásommal részese lettem csodálatos bátor, elszánt kezdeménye… nem is tudom: folytatásotoknak?

Amit a régi Indexben szerettem, azt itt maradéktalanul megtalálom, ugyanakkor más, új, friss, ropogósan illatos is, amit létrehoztatok. Legjobban az új tárcarovatnak örültem. Napirajz nélkül el sem tudom képzelni az életemet. Az Észkombájnnak is nagyon örültem. A helyszíni tudósításotokért is le a kalappal. Színes, gazdag, mindent megtalálok benne, magas színvonalon.

Sikeres, hosszú életet kívánok a szépen cseperedő babának. Ehhez sok lelkes, hosszú távon kitartó támogatót – magamat is beleértve.

Andi

Azért támogatlak benneteket, mert példát mutattok mindenkinek szakmaszeretetből, elhivatottságból, csapatmunkából, lojalitásból, kreativitásból, a megújulni vágyásból, emberségből és a hitelességből is. Jó tudni, hogy létezhet ilyen csapat, erre ti vagytok a legtökéletesebb bizonyíték.

További sok sikert kívánok nektek, meg magunknak is, hogy továbbra is olyan sokszínű, hiteles, érdekes és tanulságos médiát olvashassunk, láthassunk, mint a Telex.

Mária

Nagyon fontos küldetést teljesítetek! Legyetek továbbra is független, korrekt tájékoztatást nyújtó hírcsatorna. Igen, nekem is a nem elfogult tájékozódásra van igényem.

Sok sikert, és igényes, elemző, mindig ellenőrzött, korrekt tájékoztató munkát kívánok a Telex munkatársai számára.

László, egy korrekt, befolyásmentes tájékoztatást igénylő állampolgár

Nagyon köszönöm, hogy vagytok. Annak ellenére, hogy családanyaként és mindfullness-hívőként a sok-sok Covid és háborús hírről, így rólatok is le kellett szednem magam időszakosan. Hogy ne bolonduljak meg, és az életemet, a családom életét kezdjem újra élni, amennyire ilyenek árnyékában lehet.

De más önként, ideiglenesen lemondani a tájékozódási jogomról, mint külső erők által megfosztva lenni tőle. Köszönöm, hogy megvéditek ezt a jogomat is.

Köszönöm, hogy vagytok, hogy írtok, és tartjátok a lelket bennünk.

Eszter, vidéki családanya

Éveken keresztül az előző munkahelyetek volt számomra az elsődleges hírforrás, a mértékadó, hiteles, őszinte, humoros csatorna, amiről tájékozódni tudtam, és amely mellé olvastam néhány mást portált is.

Abban, amit elértetek, számomra az a legjobb, hogy nem kellett megszokni más stílust, hangulatot, bármit is, mert olyan hihetetlen hitetek volt, hogy megcsináltátok!

Több tízezer olvasó társammal együtt hittem benne, hogy lesz másik, és lett!!!, ezt az életérzést köszönöm leginkább.

Köszönöm és továbbra is HAJRÁ TELEX!!!

Laci

Egyedülálló anya vagyok két gyerekkel és idős szüleimmel. Eredetileg újságíró a szakmám, de lassan egy évtizede feladtam, mert abból nem tudtam volna eltartani egyedül a családom. Úgy, hogy ebben az időben a gyermekvédelem és igazságszolgáltatás ellenében küzdöttem a gyerekeimért. Szabadnak, hitelesnek és családfenntartónak lenni vidéken nőként nem egyszerű.

De láttalak Titeket és erőt adtatok, hogy van jövő és érdemes ilyen embernek is, mint én.

Az első szóra utaltam. Mert óriási példa vagytok. Igen, ilyen világban szeretnék élni, gyereket nevelni, ahol mindenki értékes, és elhiszik így is lehet dolgozni. Ahol képesek bízni egymásban emberek, ahol a kreativitás és gondolkodás érték és szabad.

Köszönöm Nektek! Ti voltatok a fény számomra, és azóta is az első és utolsó kattintásaim vagytok a napjaimban.

Mónika

Köszönöm nektek, hogy vagytok és hogy létrehoztátok és tovább viszitek Magyarország igazi, legjobb sztoriját.

A Telex érzés nekem egy kicsit olyan, mint mikor belém nyilall a felismerés egy szürreális, torz álom közepén, hogy ez csak egy rossz álom. Mikor rájövök, hogy mindjárt felébredek és visszatérek az igazi világba, ami kiszámítható és reális, és mikor ezt felismerem, végtelen nyugalom száll meg.

Éva

Kedvenceink