John Travolta Olivia Newton-Johnról: Mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted

2022. augusztus 8. – 22:43

frissítve

John Travolta Olivia Newton-Johnról: Mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted
Olivia Newton-John és John Travolta a Grease 40. évfordulós vetítésén Beverly Hillsben 2018. augusztus 15-én – Fotó: Mario Anzuoni / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

„Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Nagyon szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és újra együtt leszünk mindannyian. Az első pillanattól kezdve, hogy megláttalak, és örökre a tiéd: a te Dannyd, a te Johnod!”

– ezzel az üzenettel búcsúzott kollégájától és barátjától, Olivia Newton-Johntól Instagramon John Travolta.

A négyszeres Grammy-díjas angol–ausztrál énekesnő és színésznő, Olivia Newton-John 73 éves korában halt meg hétfőn dél-kaliforniai otthonában, családja és barátai körében, miután hosszú ideje mellrákkal küzdött.

Newton-John és Travolta az 1978-ban bemutatott Grease című musicalben játszottak együtt mint Sandy és Danny – erre a névre utal Travolta a fenti üzenetben. Randal Kleiser filmje és a két színész ikonikus alakítása óriási siker lett, világszerte 366 millió dolláros (mai árfolyamon 141,7 milliárd forintos) bevételt hozott, míg a filmzenéje az év második legsikeresebb albuma volt az Egyesült Államokban (egyébként a szintén Travolta főszereplésével készült Szombat esti láz filmzenéje előzte csak meg). Az Olivia Newton-John által előadott Hopelessly Devoted to You-t pedig Oscar-díjra is jelölték.

Newton-John és Travolta a forgatás alatt kötött barátságot, amely életre szólónak bizonyult. Rendszeresen ünnepelték közösen a Grease évfordulóját, a negyvenediken, 2018-ban pedig még újra is játszották néhány emblematikus táncmozdulatukat a filmből – írja a Variety.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!